Hideg és krémes

Fagyi

Éld át a valódi gyümölcsből készült krémes fagylalt okozta felfrissülést.

Az igazi

Fagylalt

A minőség az összetevőkben rejlik.

Nem titok, hogy a fagyi a nyár kedvence. Ezért mi egy pár éve felkutattuk azokat az összetevőket, amelyeket felhasználva a környék, Nógrád megye egyik legfinomabb fagyalaltjait tudjuk készíteni. Rájöttünk arra, hogy valódi gyümölcs nélkül nem készíthetünk igazán gyümölcsös fagyit, ezért ma már minőségi gyümölcsöket használunk a készítés során. Az igazi gyümölcsök kiválasztása mellett, kísérletezések árán kidolgoztuk a megfelelő cukor és tej arányokat, hogy minél krémesebbé váljon például az oreó, a csokis keksz vagy banános nutti . Szem előtt tartjuk természetesen azokat a vásárlóinkat is, akik nem fogyasztanak cukrot vagy tejet, így cukrászdánkban cukormentes illetve laktózmentes fagyi is válaszható.

Ha szereted a különlegességeket

Fagyikehely

Flamingó kehely

Ha magasabb szintre szeretnéd emelni a fagyizásról kialakított képedet, akkor garantáltan ez a legjobb kehely, amit választhatsz. Amint megkóstolód ezt a fagyi kelyhet a tojáslikőr és a csokiöntet mindent világossá tesz számodra.

Összetevők:
2 gombóc fagyi, tojáslikőr, tejszínhab, csoki öntet, roletti.

Eper kehely

Ha gyümölcs kedvelő vagy, akkor nem állhatsz ellen ennek a kehelynek, hiszen ezt neked hoztuk létre. A friss finom eper és a házilag készült eperfőzet, amik még izgalmasabbá varázsolják a fagyizásod. Tudjuk, hogy máskor is ezt fogod választani.

Összetevők:
3 gombóc fagyi, friss eper, helyben készült eperfőzet, tejszínhab, roletti,

Somlói kehely

Ha szereted a somlói galuskát, akkor ajánljuk, hogy nyáron ezt válaszd, hiszen a hideg fagyi még hűsítőbbé teszi kedvenc süteményed varázsát.

Összetevők:
2 gömb fagyi,1 adag Somlói galuska, tejszínhab csoki öntet
Ülj be hozzánk

Várunk Téged

A falmingo cukrászdát úgy terveztük meg, hogy fagyizás valódi élmény legyen. Hiszen arra törekszünk, hogy a hozzánk betévedt családok, fiatal párok, vállalkozók napjait jobbá tegyük azzal, hogy egy meghitt környezetben leülve, egy igazán finom fagylaltot szolgálunk fel a számukra.